Kære forælder

Vi er rigtig glade for at vi skal have jeres barn på kursus på Mystifik i efterårsferien. For nogle af vores kursister, er det måske første gang de er på kursus og for andre er det måske anden eller tredje gang. Ikke desto mindre er de sikre på at få en uge fyldt med fantastiske oplevelser. Vi arbejder især ud fra den målsætning, at jeres barn skal komme hjem, med den bedste historie til skolegården. Det betyder at du får et barn hjem, som har fået oplevelser for livet, knyttet nye venskaber og lært en masse, både om praktiske færdigheder, men især om sig selv.

Vi lærer vores kursister grundprincipperne i projektledelse, ud fra de retningslinier Det Danske Spejderkorps har sat for PLan kurserne. Desuden får kursisten trænet en masse praktiske færdigheder samt lærer at evaluere. På Mystifik arbejder vi ud fra en fantasiramme med en mystisk historie, som gør det hele meget sjovere.

På Mystifik er vi udendørs det meste af tiden. Derfor er det en fordel for dit barn at have det rigtige tøj og udstyr til at opholde sig og overnatte udendørs om efteråret. Det behøver bestemt ikke være det dyreste for at være godt. Et par fornuftige støvler, en god sovepose, en rygsæk der virker og vandtæt overtøj samt en god sweater, så kan man klare det meste. Det er vigtigere at have varmt tøj med end at have 6 par bukser. De bliver sandsynligvis alligevel ikke skiftet før den sidste dag.

Mystifik har et køkkenhold som sørger for at kursisterne får noget at spise. Vi går op i at maden skal være varieret og at der skal være rigeligt af den. Desuden er det vigtigt for os af kursisterne lærer noget mens de laver mad.

Det er ikke muligt at besøge os på lejren. Det er vores erfaring at forældrebesøg fremkalder hjemve, ikke mindst hos nogle af de kursister, som ikke får besøg. Til gengæld kan du følge med på vores Facebook konto, hvor vi løbende poster billeder og video der fortæller lidt om hvad der sker på kurset.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jeres børn og vi garanterer at I kommer til at høre ALT om hvad der er foregået dagene efter kurset. Ud over Facebook, kan vi også følges på Instagram og Snapchat.